Etiketter

Acaena microphylla kupferteppich adventsljus ajunga reptans akleja alchemillamollis alchemist alunrot amaryllis Aquilegia viridiflora astilbe astrantia major benved berberis bergenia blodfläder blommig fredag bokhäck boll-x bronsfänkål brun taggpimpinell brunette brunnäva buxbom chocolate soldier cikoria clematis cypress daggkåpa daglilja dahlia dammen doftpelargon elefantgräs entrerabatten eucalyptus fekor fetknopp fikonträd fjärilsbuske fototävling frilandshibiskus Fritillaria meleagris funkia Geranium phaeeum glaspärlebuske grodor gräsmatta gullregn happy first love hassel helichryssum hortensis hosta hyacint hyacinter hybridkejsarolvon hydrangea arb invincibelle häggmispel höstanemon höstsilverax höstöga idegran inez iris isranunkel jack frost julros järnek katalpa katsura kaukausisk förgätmigej kebnekajse kirskål klätterbenved kopparstarr kungsängslilja kärleksört lavendel ligularia ligularia dentata desdemona ljung lungört lysimachia atropurpurea lönn magnolia malus domestica golden hornet maskros million bells min lilla trädgård mint frost moodboard mossa murgröna mördarsnigel new dawn nora barlow näckrosor näva olivträd olvon ormbunke ormpil ormskägg ormöga ornithogalum palace purple palmlilja panteramaryllis paradisbuske peace pelargon perukbuske petunia pion plymspirea plättar i luften praktnäva praktvädd prydnadsapel prärien pumpa ricin ringblomma rododendron rosor rringblomma rödbladig revsuga rödlysing rönnsumak salza sambucus nigra black lace samobor schneewitchen sedum silverpäron skogsaster slingerpilört snödroppar snötörel solros spansknäva sparvhök stenparti stjärnflocka strutbräken summer snow tagetes taklök The alchemist thuja trappa tulipa turkestanika tulpaner vallmo viburnum burkwodii vildvin vindruvor vintergäck viol woodland x-boll yucca filamentosa

torsdag 5 augusti 2010

Rejält med ångest...




...hade jag innan jag tryckte på "använd i blogg-knappen" i malldesignern...
Men nu är det gjort...
Pelargonknoppen  har inget med texten att göra....men jag kan ju inte göra ett inlägg utan bild...

10 kommentarer:

  1. Kul att förändra bloggen ibland. Det har även jag tänkt på, men det blir aldrig av.... Men, jag tyckte din gamla var supersnygg!!! Denna inramning är inte "snäll" mot dina fantastiska bilder. Men jag tror redan jag vant mig med den nya designen efter att ha haft den uppe ett tag!
    Ha det gott!
    /Ruben

    SvaraRadera
  2. Själv har jag inte vant mig...och jag ändrar nog lite till..kul att ändra och bra att inte harva i samma hjulspår alltid...den svarta kanten gjorde jag ofta på den tiden för läng...väldigt länge sedan...när jag stod i mörkrum och framkallade svartvitt...och tyckte det var lite fint här också...

    SvaraRadera
  3. Neeeeej,
    jag ääääälskade din gamla design med den underskönt vackra knoppen i motljus!!!!!! Det var en av de vackraste bloggarna jag sett, så ren och ljuvlig i sitt uttryck!
    Vet inte om jag nu ska skicka iväg detta, det verkar ju så tråkigt att inte vara uppmuntrande... Jag brukar hellre vara tyst om jag inte har något trevligt att säga, men hoppas du förstår min "sorg" AnnCharlotte! Jag är lite sån att jag gillar att "hälsa på gamla goda minnen" om och om igen:-)
    Kram Hillevi

    SvaraRadera
  4. Hej Ann-Charlotte!
    Jag tyckte du fick rejält stora bilder - och jag tycker också om att förändra saker mellan varven. Annamabloggen är omdesignad, och den är jag nöjd med. Rosbloggen skall också ev omdesignas, men inte för mycket, för den är jag rätt så nöjd med som den är. Och så måste jag börja jobba med min Annama-Art blogg, och lägga in bilder där, och så har jag en webbsida, jag skall börja fixa med...Lite höst jobb.
    Apropå sista bloginlägget på rosbloggen; jo det finns rätt så många olika sorters brudslöja(Gypsophila), och själv är jag rätt så förtjust i "Rosenschleier", och i den dubbla, "kuddbildande". Den stora brudslöjan är tjusig att fylla på i rabatterna för att få höjd på dem, utan att det för den skull blir för tätväxande...
    (Annars är jag mycket för tätväxande - det ska vara FULLT i rabatterna, så att ogräset får problem...)
    Ha det gott!
    hälsn
    AnnA

    SvaraRadera
  5. Ser bra ut men det är lite ovant//Britt

    SvaraRadera
  6. Jag saknar din fina header-bild! Men i övrigt så är ju allt nytt lite ovant i början. Man får ge det lite tid och gillar du det inte kan du ju alltid byta till något annat igen =) Kram gittan (nästa vecka är det lite lugnare här (tror jag) och då ska jag väl äntligen hinna posta ditt paket!)

    SvaraRadera
  7. Omväxling förnöjer, men jag var väldigt förtjust i din förra, så lugnt med den grå färgen. Jag vill också ha större bilder men vet inte hur man gör och ingen har tid att hjälpa mig.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  8. DEt är kul att ändra! Fast jag saknar också din gamla den var jättefin..men jag vänjer mig nog. kram!

    SvaraRadera
  9. Ibland får man lust att möblera om och förändra. Ser att du haft en härlig semester.
    Fortsatt trevlig helg
    Birgitta

    SvaraRadera